Tryck Enter för att komma till huvudinnehållet

Vinn en lådcykel med Ahlgrens Bilar!

Ahlgrens Bilar lådcykel
20.8.2024

Spela och vinn en lådcykel med Ahlgrens Bilar.

Tävlingsvillkor

Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här.

För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. Kampanjen börjar den 19 augusti 2024 och pågår till och med den 29 september 2024. En vinnare utses efter kampanjavslut. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.

Vinsten består av en Ahlgrens Bilar lådcykel. Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör. Anställda på Cloetta Sverige AB samt företag som har medverkat i planeringen och utvecklingen av denna tävling kan inte delta i tävlingen.

Deltagande i tävlingen sker genom att du som deltagare:

● Flytta på godisbitarna så att du får minst tre av samma godis i rad. Om du matchar fyra eller fler godisbitar skapas det unika godisbitar som fungerar som kraftförstärkare och möjliggör att du får högre poäng.
● Du ska få så många poäng som möjligt på max 10 drag.
● Fyll i ditt namn och mobilnummer för att registrera din tid och delta i tävlingen.
● All vinstkommunikation sker genom det mobilnumret du anger. Var därför noga med att se till att det blir rätt.
● Vinner gör den tävlande med snabbast registrerad tid vid kampanjavslut.
● Det är tillåtet att spela och registrera sig hur många gånger man vill.

Cloetta Sverige AB ansvarar inte för tekniska fel eller andra fel i samband med tävlingen. Cloetta Sverige AB ansvarar inte för andra kostnader som kan uppkomma i samband med vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om Cloetta Sverige misstänker fusk eller andra oegentligheter har Cloetta Sverige rätt att utesluta deltagaren i fråga ur tävlingen.

Vinnaren kan inte överklagas. Vinnare av tävlingen kommer att utses efter kampanjavslut (vecka 40). Vinnare meddelas via telefon efter tävlingsperiodens slut. Du ansvarar själv för att de kontaktuppgifter du lämnar är korrekta. Cloetta Sverige förbehåller sig rätten att utse en annan vinnare om tävlingsvinnaren inte kan nås inom 7 dagar efter tävlingens avslutande. Genom att delta i tävlingen ger du ditt samtycke till att Cloetta Sverige behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera tävlingen. De personuppgifter som samlas in är för- och efternamn samt e-postadress och mobilnummer. Personuppgifter kommer inte att användas eller lagras för några andra ändamål, förutom att kontakta vinnaren av tävlingen.

De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Cloetta Sverige som är ansvariga för tävlingen, samt GEP som sänder ut vinsterna samt den samarbetspartner vi använder för att möjliggöra tävlingen (ADOVEO). Alla personuppgifter kommer att raderas efter kampanjavslut.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.