Tryck Enter för att komma till huvudinnehÄllet

Drömmer du om att susa nedför backarna med Kexchoklads ikoniska rutmönster? 😍❄🎿

24.9.2024

Nu har du chansen att vinna ett kexigt skidpaket med bÄde skidor och hjÀlm frÄn Kexchoklad.

Hur gÄr tÀvlingen till?
För chans att vinna Kexchoklads skidkit ska du se till att surfa in pĂ„ Kexchoklads Instagram och beskriva i en kommentar var du helst Ă€ter din Kexchoklad i vinter.  

TĂ€vlingsvillkor
LÀs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gÀller endast under de villkor som anges hÀr.

Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. TvÄ personer har möjlighet att vinna ett skidkit innehÄllande ett par skidor och en hjÀlm frÄn Kexchoklad. För att delta i tÀvlingen krÀvs det att den tÀvlande har fyllt 18 Är vid tÀvlingstillfÀllet. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot nÄgon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlÄtas till en annan person. 

Vinsten kan endast levereras inom Sveriges grÀnser. En jury pÄ
Cloetta Sverige AB utser vinnarna och juryns beslut gĂ„r inte att överklaga. TĂ€vlingen pĂ„gĂ„r till den  3 november. FullstĂ€ndigt bidrag mĂ„ste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Valet av vinnarna görs efter att tĂ€vlingen Ă€r avslutad och de kommer dĂ„ att bli kontaktade via Instagram.

Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rĂ€tten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt.  Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förĂ€ndras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet dĂ€r problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram. 

AnstĂ€llda pĂ„ Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan inte delta i tĂ€vlingen. 

LĂ€s mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vĂ„r  Privacy Policy. 

Â